Felicia

and nobody had me or will ever have me like you.

Publicerad 2013-10-31 14:03:00 i

Det finns inte en tanke i mitt huvud om att kunna leva utan dig. Det finns inga ord i världen som kan förklara hur jag känner för dig. Hur jag springer lite extra snabbt upp för trapporna när jag vet att du redan är hemma, eller hur jag får pirr i magen när jag vet att du är påväg hem, även fast klockan är ett på natten när du slutat  och jag är dödstrött. Hur du är mitt skäl till att slita mig upp till jobbet för att sen längta resten av dagen tills jag får se dig. Hur du alltid lyckas få mig på bättre humör igen efter jag haft en helvetes dag.
Och du frågar alltid "Vad är det?" med ett leende på läpparna när jag sitter stum och ser dig komma ut från duschen med ditt blöta hår, så du förstår nog fortfarande inte hur du ger mig allt och lite till genom att bara existera.
Finns ingen som är så omtänksam, genomgod och har så mycket hjärta och kärlek som du. Allt du ger mig vill jag ge dig tio tusen ggr tillbaka, men det går aldrig för du är alltid den som ger mest, hur jag än försöker, men jag ska försöka, resten av mitt liv.
 
Untitled
Maternity photography
Lalala
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela