Felicia

NATE & BLAIR

Publicerad 2009-04-30 09:32:42 i Allmänt,

Inatt drömde jag att jag var Blair från Gossip Girl. And I chose NATE! Sen tjaffsade jag emd Vanessa och tog tillbaka Chuck. När jag vaknade upp var jag sådär härligt nykär igen. Men tyvärr insåg jag att det var en dröm och det kändes det mer som att jag var lite heart-broken. Har suttit och läst om dom sista avsnitten på säsong 2. Patricia visade mig vad som kommer hända i nästa avsnitt... därav drömmen. Jag är överlycklig över Nate och Blair! Så som Patricia känner för Chuck och Blair känner jag för Nate och Blair. Men det allra sista avsnittet får man ju inte reda på ett piss!
Jag har bara läst att det blir ett stort triangeldrama mellan dem alla. Säg bara inte att det kommer bli ett sånt där "vem väljer hon i slutet" avsnitt. Men det blir det säkert... Plus att jag har sett bilder från vad jag antar är det sista avsnittet där hon kysser både Chuck OCH Nate under samma avsnitt?! Nu när jag haft min dröm MÅSTE hon välja Nate. För det är som att JAG skulle få honom.

By the way såg det här klippet nu och DOG för Nates kommentar: "CUZ I WANT HER" OH MY GOOOOOOOOD. I want YOU Nate!!! Vem trodde att N och B någonsin skulle bli såhär igen! Trodde aldrig det!


Jag blir galen på att inte få veta vad som händer i dem sista avsnitten eftersom dom inte ens har visats i USA ännu!! AAARGH!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela