Felicia

Lördags kvällen 10.01.30

Publicerad 2010-01-31 23:45:25 i Party,

Jäääääklar vad kul jag hade igår!
Helt klart roligaste kvällen på länge! Ibland är det bra att inte gå ut för ofta för då spar man allt roliga till ett tillfälle... ;)

Mami hade vänner över och jag bjöd hit Nilo och Patricia bjöd Carro. Vi käkade middag på mitt lilla barbord och sedan började vi dricka drinkar. Jag råkade nog göra alldeles för starka drinkar. Dem smakade enbart sprit haha. Men jag var lite tipsy när jag gjorde dom haha.
Sen så drog jag, Angelica, Patricia och Carro vidare till Metro där det bara var 12 ÅRINGAR!!! Utan överdrift! Vi kunde peka ut folk som vi VISSTE var yngre än 18 år!! Aja, men när man har trevligt sällskap så blir allt roligt.
Vi dansade och fånade oss så att alla dessa tolvåringar stirrade sig blinda på oss haha.
Men fan vad mkt tequila shots det blev också haha. Carro är som jag, loves tequila. Pedro gjorde värsta minerna varje gång vi beställde "två tequila shots till!".

Sen drog vi vidare till Ego där det faktiskt var väldigt bra. Har inte varit där på länge men det var skitkul där också!! Sen så släpade Patricia och jag på Carro ända fram till donken haha. Där blev det nästan ghetto bitch fight haha. Nää, men allvarligt.
Vi skrattade så jävla mkt åt det i efter hand för det jag skrek var ungefär det här..."VEM VARE! VEM VARE SOM KASTA!" HAHAHAHA! Det känner ju alla igen hahaa! Det värsta var att det var inte meningen att det skulle härma den kända youtube videon haha.

Men jag hade sjukt jävla kul igår!! Och konstigt nog mår jag väldigt bra idag haha! :)






















Carro försöker lära oss eller iaf mig hur man "pruttar" med läpparna...


Det gick verkligen inte bra för mig. Angelica sa "du har nog för mkt restylane i läpparna" HAHA!


"GE MIG KAKA" HAHAHA. Har typ 40 såna här bilder på henne haha. Hon är verkligen GALEN!






 






Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela